»Razmislite, da se je to zgodilo!«

 

Center judovske kulturne dediščine Sinagoga Maribor, Judovski kulturni center Ljubljana in Mini teater vas vljudno vabimo, da se nam v četrtek, 24. januarja 2019, ob 18. uri pridružite v Sinagogi Maribor na osrednji spominski prireditvi ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta »Razmislite, da se je to zgodilo!«.

Center judovske kulturne dediščine Sinagoga Maribor, Judovski kulturni center Ljubljana in Mini teater vas vljudno vabimo, da se nam v četrtek, 24. januarja 2019, ob 18. uri pridružite v Sinagogi Maribor na osrednji spominski prireditvi ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta
»Razmislite, da se je to zgodilo!«.

Program s tradicionalnim branjem imen slovenskih žrtev holokavsta sta pripravila Judovski kulturni center Ljubljana in Mini teater, v njem pa sodelujejo gledališki igralci Maja Blagovič, Lali Jurc, Tadej Pišek in Jernej Čampelj, čelistka Maruša Turjak Bogataj, harfistka Maria Gamboz Gradišnik, direktor JKC Ljubljana Robert Waltl in glavni rabin Judovske skupnosti Slovenije Ariel Haddad.

Prireditev bo trajala predvidoma do 19.30. Prosimo, da svojo prisotnost potrdite na info@sinagogamaribor.si ali 031 680 294.

Vabljeni!

[royalslider id=”114″]

Vabilo